Бургас, Общество, Топ новини

Фондация „Евгений Мосинов“ връчва годишните си награди в БСУ

0

Фондация „Евгений Мосинов“ ще връчи отличия на изявени студенти и преподаватели от Бургаския свободен университет (БСУ). Церемонията по награждаването ще се състои на 12.12.2019 г. в атриума на БСУ от 18:30 ч.

Първите годишни награди на Фондация „Евгений Мосинов“ ще се проведат под патронажа на областния управител на Бургас – Вълчо Чолаков и в партньорство с БСУ.

Фондация „Евгений Мосинов“ е учредена в памет на бургаския адвокат Евгений Мосинов, който беше и преподавател в Центъра по юридически науки и в Центъра по икономически и управленски науки на Бургаския свободен университет /БСУ/ още от самото му създаване. Като главен асистент в БСУ е обучавал студенти в дисциплините „Обща теория на правото“, „Основи на правото“, „Търговско право“, „Юридически практикум“ . Бил е секретар на редколегията, отговаряща за издателската дейност на Юридическия факултет в периода 1995-1999 година в т.ч. и на Юридическия сборник, издание на ЦЮН.

Фондацията е създадена с цел подпомагането и стимулирането на талантливи студенти от БСУ. Насърчаване и подпомагане на участието на студенти от университета в научни изяви, обучителни семинари с представители на държавни, общински институции, с представители на съдебните власти, с неправителствени организации, с представители на академични общности и др. в областта на правото.


Напиши коментар

Вашата електронна поща няма да бъде публикувана . Задължителните полета са маркирани. *

Без монтаж

Глас Народен

Коя партия/коалиция ще подкрепите на 11 юли?

View Results

Зареждане ... Зареждане ...

Архив

Новини по e-mail

Абонирай се сега