Бургас, Политика

Финансистът Стоян Александров води листата на Татяна Дончева в Бургас

0

Банкерът Стоян Александров и бившият селекционер на националния отбор по футбол Пламен Марков са сред водачите на листи на партия „Движение 21“ за предстоящите избори. Това обяви днес на специална пресконференция председателят на партията Татяна Дончева, която ще води листите във Варна и в 23-ти софийски избирателен район. „Движение 21“ издига свои кандидати във всички избирателни райони в страната.

Финансовият експерт Стоян Александров е водач на листата в Бургас за изборите. Той е бивш министър на финансите в кабинета на Любен Беров, а след това е директор на Централна кооперативна банка. Втора е собственичката на агенция „Парти сървиз Крис“ Христина Секлемова. Самата Дончева заяви, че в листата е и главният готвач на хотел “България”.

В листите влизат предимно млади хора и утвърдени експерти на възраст между 30 и 50 г. Сред кандидатите за народни представители преобладават тези с юридическо, икономическо и медицинско образование, както и представителите на научните среди. Това не е случайно, тъй като образованието, здравеопазването и правосъдната система са сред водещите приоритети на „Движение 21“, а вземането на държавни решения трябва да се основава и на научен подход.

„Мога да ви гарантирам, че „Движение 21“ ще води позитивна, ясна и открита кампания. Основният ни опонент не са политическите партии, а апатията и безверието на хората. Целта ни е да влезем в парламента, но няма да участваме в правителство на всяка цена“, заяви Татяна Дончева.


Напиши коментар

Вашата електронна поща няма да бъде публикувана . Задължителните полета са маркирани. *

Без монтаж

Глас Народен

Коя партия/коалиция ще подкрепите на 11 юли?

View Results

Зареждане ... Зареждане ...

Архив

Новини по e-mail

Абонирай се сега