Бургас, Общество, Топ новини

Филиалът на НХА в Бургас търси модели за платено позиране

0

За новата учебна година Филиалът на Националната художествена академия в град Бургас търси мъже и жени над 18-годишна възраст, в добро физическо и психичeско здраве, за позиране по време на учебния процес в различни дисциплини – Рисуване, Живопис, Графика, Скулптура и др.

Това е една от малкото работни позиции, за които няма изисквания за външен вид, образование, професионална квалификация, предишен опит или трудов стаж, а заплащането е атрактивно.

Работата на модела е изключително важна в обучението по изобразителни изкуства. Търсят се сериозни и отговорни хора, които искат да бъдат част от формирането на съвременните български творци. Много модели споделят, че работата не винаги е лесна, защото представлява стоене неподвижно в определената от преподавателя поза в продължение на 5-6 часа на ден, като на всеки 45 мин. се прави почивка, но пък е изключително удовлетворяваща и приятна. Атмосферата в ателиетата на Художествената академия е спокойна, а условията на работа отлични.

От НХА-Филиал Бургас канят всеки, който търси почасова работа на граждански договор, да се обади на тел. 0884 260 820, или да пише на имейл: n.prodanova@nha.bg.


Напиши коментар

Вашата електронна поща няма да бъде публикувана . Задължителните полета са маркирани. *

Без монтаж

Глас Народен

Коя партия/коалиция ще подкрепите на 11 юли?

View Results

Зареждане ... Зареждане ...

Архив

Новини по e-mail

Абонирай се сега