Бургас, Общество, Топ новини

Фестивал събира във “Флората” любителите на виното

0

Бургас има фестивали за почти всичко и не е изненадващо, че сред тях има и такъв, посветен на виното. Поредното му издание и тази година ще се проведе в експоцентър „Флора“. Само за един уикенд, от 23 до 25 юли, можете да опитате чудесни местни и чужди вина на едно място – Wine Fest Burgas

Посетителите на възраст над 18 години ще могат да избират и закупят измежду богат асортимент напитки от десетки лозя в България и чужбина.

Работното време е типично лятно и съобразено със сезона – от 16:00 до 22:00 часа.

Фестивалът привлича много местни жители и туристи, особено в петък вечер и през цялата събота. Неделята е денят, когато ще се чувствате най-комфортно да поговорите с някого в обстановка на малко повече спокойствие.

За еднодневен билет цената е 10 лв. и включва гривна, билет за дегустация, изворна вода и сувенирна чаша подарък. Гривната ви дава правото да влизате и излизате в рамките на работното време без ограничение.

„За тези, които се нуждаят да отседнат някъде наблизо, има многобройни хотели и къмпинги в Бургас и в близост до града, но трябва да направите резервацията навреме, защото през уикендите трудно се намират места.“, съветват организаторите.


Напиши коментар

Вашата електронна поща няма да бъде публикувана . Задължителните полета са маркирани. *

Без монтаж

Глас Народен

Коя партия/коалиция ще подкрепите на 11 юли?

View Results

Зареждане ... Зареждане ...

Архив

Новини по e-mail

Абонирай се сега