Бургас, Общество

ФК “Лазур” спечели за Бургас основен ремонт на спортна площадка

0

Когато тази година спортната площадка на ул. “Дебелт” в к-с “Възраждане” грейне обновена, бургазлии трябва да знаят, че заслугата е на момчетата от футболния отбор “Лазур”. Миналата година те спечелиха националния любителски турнир Kamenitza Фен Купа. Една от наградите им е да кажат къде да се инвестират събраните чрез благотворителната кампания “Дари Гол” средства, в размер 10 733 лева. Шампионите избраха тази често използвана и любима на децата площадка във “Възраждане”.

Средствата бяха официално дарени днес, по време на церемония с участието на кмета Димитър Николов, Кирил Глушков – мениджър “Събития” в “Каменица” АД, и председателя на БОК Стефка Костадинова, която е лице на благотворителната кампания.

Кметът Николов отправи специални поздрави към момчетата от “Лазур” и благодари на “Каменица” за добрата инициатива, която кореспондира с политиката на Община Бургас за подкрепа на любителския и детския спорт. Именно заради нея тази година Бургас е Европейски град на спорта.

Стефка Костадинова пожела успех на “Лазур” и в новото издание на Kamenitza Фен Купа. Регионалният кръг в Бургас е на 9-10 май.


Напиши коментар

Вашата електронна поща няма да бъде публикувана . Задължителните полета са маркирани. *

Без монтаж

Глас Народен

Коя партия/коалиция ще подкрепите на 11 юли?

View Results

Зареждане ... Зареждане ...

Архив

Новини по e-mail

Абонирай се сега