Бургас, Политика

Евродепутатът Светослав Малинов търси стажанти

0

Офисът на бургаският евродепутат Светослав Малинов в София предоставя възможност на мотивирани и амбициозни млади хора да станат част от екипа му в България за период от два месеца на непълен работен ден.

Кандидатите трябва да са настоящи студенти със засилен интерес в сферата на европейските политики и институционални взаимоотношения. Целта на стажа е да предостави възможност за участие в организационните дейности свързани с активностите на евродепутата в страната, както и запознаване с работата в парламентарните комисии и цялостната му дейност.

Светослав Малинов е член на Европейския парламент от групата на ЕНП и член на Комисията по култура и образование, както и заместник в Комисията по промишленост, изследвания и енергетика. Ако сте завършили втори курс и имате задълбочени познания и интерес в сферата на европейските политики, право и институционални отношения – може да кандидатствате не по-късно от 27-ми януари 2015 г. Допълнителни изисквания:

– Отлично владеене на английски език и работно ниво на един от останалите официални езици на ЕС;
– Отлични организационни и комуникационни умения;
– Компютърна грамотност и способност  за събиране и анализ на информация;
– Гъвкавост и умение за работа в екип.

Кандидатите трябва да изпратят подробно CV /европейски формат/ и кратко мотивационно писмо на английски на електронен адрес:office@smalinov.eu, с референция „Стажант 2015“.

Настоящият подбор за стажанти е за последователни позиции за периода февруари-юли 2015 г.


Напиши коментар

Вашата електронна поща няма да бъде публикувана . Задължителните полета са маркирани. *

Без монтаж

Глас Народен

Коя партия/коалиция ще подкрепите на 11 юли?

View Results

Зареждане ... Зареждане ...

Архив

Новини по e-mail

Абонирай се сега