БСП-Бургас
Бургас, Политика, Топ новини

Евгений Мосинов: Споделям позицията на кмета и подкрепям енергичната намеса на общината

0

И председателят на БСП-Бургас Евгений Мосинов подкрепи кмета Димитър Николов по въпроса със затварянето на две от дискотеките. От прессцентъра на червените разпространиха позицията, в която се казва, че и Мосинов подкрепя желанието за установяване на ред, който да се спазва.

“По принцип не винаги с кмета Николов сме на едно мнение. В случая като бургазлия, родител и общински съветник споделям неговата позиция и го подкрепям за енергичната намеса на общината.”, заявява Мосинов, който е и водач на групата общински съветници от БСП в Бургас.

Все пак като юрист споделя, че административната принуда, каквато е и затварянето на заведение трябва да се упражнява в рамките на закона. В противен случай подобни действия щели да бъдат отменени от съда.

“Затова като съветник поемам инициативата да подготвя проект за изменение на наредбата за обществения ред, с който да се предвиди възможност при определени условия общината да може принудително да преустановява дейност при нарушение на обществения ред.”, категоричен е общинският съветник.

Според него този по въпрос не нямат значение партиите, а децата и младите хора на Бургас. Юристът е убеден, че трябва да има правила и те да се спазват.


Напиши коментар

Вашата електронна поща няма да бъде публикувана . Задължителните полета са маркирани. *

Без монтаж

Глас Народен

Коя партия/коалиция ще подкрепите на 11 юли?

View Results

Зареждане ... Зареждане ...

Архив

Новини по e-mail

Абонирай се сега