БСП-Бургас
Бургас, Политика

Евгений Мосинов пита за “флоговете” на Общината в КТБ

0

Общинският лидер на БСП Евгений Мосинов заяви, че парите на  Бургас се управляват лошо. Той категорично подчерта,че на всяка цена ще поиска да разбере кой, кога и на какво основание в общината се е разпоредил да се вкарат на депозит 21 милиона лева в КТБ. Бургас е рекордьор по блокирана сума, в сравнение с други общини.

“Конкурс няма проведен. Интересно е как е  сключен договор с банката. Флоговете (запазен е правописа на прессцентъра на БСП) са разкривани в различни периоди от време, гравитират от 100 хиляди лева до 8 милиона. Правени  са по усмотрение на човек от администрацията. А платежните са  разкарвани с кола от общината до банката и обратно и ако на това му се вика конкурс,нямам думи”, предават от пресцентъра на БСП-Бургас

Общинският съветник на БСП обясни,че ще настоява да се покажат документите, ако има проведен конкурс за избор на банка. И да се даде обяснение защо и кой все пак е решил  милионите на Бургас в момента да са блокирани в КТБ.

Според Мосинов по времето  на Димитър Николов парите на Бургас се управляват зле. Според червеният лидер за седем години Бургас е натрупал дълг от 60 милиона лева.


Напиши коментар

Вашата електронна поща няма да бъде публикувана . Задължителните полета са маркирани. *

Без монтаж

Глас Народен

Коя партия/коалиция ще подкрепите на 11 юли?

View Results

Зареждане ... Зареждане ...

Архив

Новини по e-mail

Абонирай се сега