Бургас, Политика, Топ новини

Евгений Мосинов: Аз ще бъда кмет. Дали сега или след 4 години ще решат избирателите

0

Вчера в общинската избирателна комисия -Бургас, кандидатът за кмет на община Бургас Евгений Мосинов регистрира листата с кандидатите за общински съветници в Бургас и кандидатите за кметове на съставните селища издигнати от БСП.

Евгений Мосинов ще води кампания в тесен диалог с бургазлии по основни теми за развитието на града.

“За мен е от изключителна важност да се направи административна реформа в Бургас. Едно от основните неща, за които настоявам отдавна и настоявах и в качеството си на общински съветник е избор на районни кметове в кварталите на Бургас. От изключително голямо значение е въвеждането на задължителни предварителни обществени обсъждания при взимането на значими решения за града ни. Внимание към обикновения бургазлия. Аз искам и понижаване на такса „битови отпадъци“, както и таксите за ползване на детските градини в Бургас също да бъдат по- ниски . Работата по европроектите е от съществено значение за развитието на Бургас, но акцентът трябва да бъде поставен не върху количеството усвоени средства, а върху качеството и конкретната полза от европроекти.”, каза лидерът на левицата в Бургас.

Той каза още, че се надява всички останали участници в кампанията ще бъдат като тях – с интересни идеи.

“В крайна сметка изборите са един месец, а управлението остава за след това. Следващия кмет на община Бургас ще се казва Евгений Мосинов. Дали сега или след 4 години ще решат избирателите.”, категоричен бе Мосинов.


Напиши коментар

Вашата електронна поща няма да бъде публикувана . Задължителните полета са маркирани. *

Без монтаж

Глас Народен

Кого бихте подкрепили за Кмет на Бургас на изборите?

View Results

Зареждане ... Зареждане ...

Архив

Новини по e-mail

Абонирай се сега