Бургас, Общество, Топ новини

Експозиционен център “Флора” ще е домакин на изложението “За туризма 2018”

0

За четвърта поредна година  изложението и бизнес форум За туризма 2018 ще посрещне представители на бранша от региона и страната  на 16 и 17 март  в  Експозиционен център Флора.

Целта на изложението е да съдейства на хотелиерите, ресторантьорите и собствениците на различни заведения в курортите да предлагат качествени продукти и услуги на своите клиенти. По този начин те ще могат да отговорят на потребности на различните целеви групи, включително и българските туристи, за да оставят трайни положителни впечатления и удовлетворение от реализираната почивка.

На изложението ще бъдат представени продукти и услуги, подходящи за туристическия бизнес като:

–  Висококачествени и вкусни  зеленчукови и плодови консерви, които  са намерили пазар във всички части на света.

–  Висококачествени млечни продукти, произведени от 100% свежо мляко от сърцето на Добруджа.

–  Качествени напитки – кафе и чай със запазен и богат  аромат, както и кафе машини и професионално оборудване и сервиз, натурални сокове.

Почистваща техника, препарати и консумативи,  необходими във всеки туристически обект:

–   Апарати за омекотяване на водата и качествени солни таблетки, които да гарантират надеждната му работа срещу щетите, които нанася варовиковата ерозия върху  бойлери, радиатори, перални и съдомиялни машини.

–  Богата гама от нови екопродукти и консумативи – сертифицирани и изцяло направени от био разградими продукти за хигиената, дезинфекцията и  кейтъринга за професионалистите от ХоРеКа сектора.

–  Изделия за еднократна употреба, различни видове опаковки и пластмасови транспортни опаковки.

–  Хотелско обзавеждане, кухненско и ресторантско оборудване.

–   Уникални, икономични и високоефективни машини за почистване на хотели, кухни, заведения,  големи зали, административни сгради и други обекти.

– Последни модели хотелски легла и матраци, съчетаващи красивия дизайн с високо качество и функционалност.

– Алуминиеви парапети, сгъваеми стъклени системи, метални конструкции и стъклени навеси и козирки, профили и аксесоари с най-високо качество, съобразено със актуалните европейски стандарти.

– Професионалното кухненско оборудване за хотели, ресторанти, заведения за обществено хранене и туристически обекти, като се предлага и проектиране, комплексна доставка и монтаж 

В семинарната програма ще се представят добрите практики и достъпни решения за внедряване и управление на софтуер в хотели и ресторанти, представени от Microinvest. Община Бургас  и ОП “Туризъм” ще се включат в Бизнес форума със свои експерти за представянето на нови туристически обекти и коментар по актуални въпроси за развитието на туризма в региона.

Всички представители на туристическия бранш могат да включат в календара си посещение на изложението За туризма 2018, за да бъдат в крак с тенденциите и новостите в неговото развитие и за да осигурят успех в своя бизнес.

 Организатор на проявата е Експо Тим ООД в партньорство с Община Бургас и Експозиционен център Флора и подкрепата на браншови организации от сферата на туризма.

Повече информация За Туризма 2018 можете да намерите на Фейсбук страницата на събитието:

 https://www.facebook.com/zaturizma/


Напиши коментар

Вашата електронна поща няма да бъде публикувана . Задължителните полета са маркирани. *

Без монтаж

Глас Народен

Коя партия/коалиция ще подкрепите на 11 юли?

View Results

Зареждане ... Зареждане ...

Архив

Новини по e-mail

Абонирай се сега