Бургас, Политика, Топ новини

Димитър Николов за бежанския център в Бургас: Не, не и пак не!

0

С молба към хората, които искат да си правят реклама на гърба на притесненията на бургазлии, Димитър Николов коментира информацията за изграждане на бежански център в Бургас.

“Не, не и не! Няма такова нещо, не е коментирана подобна тема, в община Бургас дори не е постъпвало подобно искане”. Това каза кметът, цитиран от dariknews, по повод разпространената, чрез социалните мрежи от Петър Низамов – Перата информация за израждането на лагер за мигранти в центъра на града, до Руската гимназия.

Покрай плъзналите слухове от “ловците на мигранти” във Фейсук  вече е организиран протест. Той ще се състои утре на площад “Тройката”. В групата са потвърдили присъствие над 800 души. Организатор на събитието е Перата. Той нашумя след като в началото на тази година публикува видео, в което Петър Низамов, заедно с още няколко лица залавя миранти и вързва ръцете им със свински опашки.

“Ако някой иска да стане популярен, неко това не става за сметка на тревогите и страховете на бургазлии. Вчера разбрах, че вече има и организиран протест, че там ще се изгражда бежански център. Хората ще отделят свободно време да протестират за нещо несъществуващо. Свободна държава сме и разрешаваме всякакви протести, но не е честно към нашите съграждани. Ние сме най-голямата община близо до българо-турската граница и ако нещо се случи, най-много ще пострада Бургас. Като кмет на Бургас, тази тема и мен ме притеснява. Не е честно с притесненията на хората да се трупат дивиденти”, коментира още Димитър Николов.


Напиши коментар

Вашата електронна поща няма да бъде публикувана . Задължителните полета са маркирани. *

Без монтаж

Глас Народен

Коя партия/коалиция ще подкрепите на 11 юли?

View Results

Зареждане ... Зареждане ...

Архив

Новини по e-mail

Абонирай се сега