Бургас, Политика, Топ новини

Димитър Николов: Няма да има безнаказаност за насилието в детската градина

1

Кметът на Бургас Димитър Николов избухна във фейсбук след публикуването на скандално видео с насилие над деца в ОДЗ “Брезичка”. 

В него се вижда как една от възпитателките бие и тормози почти всички деца в групата. По-рано днес директорката на детската градина защити служителката си пред колегите ни от Флагман, като дори обяви, че колежката й е голям професионалист.

“Ужасяващите кадри, които видях от детска градина “Брезичка” нямат нужда от проверка! Всичко е ясно- категорична физическа и психическа агресия над децата! Уволненията ще са факт още днес. Но както въпросната “учителка”, така и колежките й, които гледат безучастно агресията, трябва да носят наказателна отговорност. Сезирали сме прокуратурата и Агенцията за закрила на детето. Въпросната учителка дори ми е била предложена за награждаване от ръководството на детската градина! Няма да има безнаказаност, уверявам ви! Изпитвам не по- малък гняв от вас!” 


1 Коментар

  1. Петя февруари 1, 2018 at 14:27 -  Отговор

    Уважаеми г-н Кмете,
    Време е общините да си влязат в ролята. Детските градини са във Вашия ресор. Нагледахме се на изказвания за “безнаказаност”. Заспалия ни народ ще се събуди в някой момент, щом институциите спят.

Напиши коментар

Вашата електронна поща няма да бъде публикувана . Задължителните полета са маркирани. *

Без монтаж

Глас Народен

Коя партия/коалиция ще подкрепите на 11 юли?

View Results

Зареждане ... Зареждане ...

Архив

Новини по e-mail

Абонирай се сега