Бургас, Политика, Топ новини

Димитър Николов: Изпълнен съм с вяра, че ни очаква по-добро бъдеще

0

Кметът на Бургас Димитър Николов отправи своите празнични пожелания към всички бургазлии. В тях той не скри удовлетворението си от свършената работа. Освен това кметът на годината е оптимистично настроен и за реализирането на нови проекти, които да подобрят стандарта на живот в Бургас.

Освен пожеланията Николов кани и всички на новогодишния концерт, който ще бъде на реновирания площад “Тройката”. В концерта участие ще вземат Васил Найденов, Ice, Cream, Тончо Токмакчиев, Георги Дюлгеров и ПФА “Странджа”.

 

Скъпи съграждани!

В навечерието сме на един от най-красивите християнски празници – Рождество Христово, символ на радостта, вярата и надеждата.

Броени дни ни делят от Новата 2015 година. Днес е време за равносметка, за нови и по-амбициозни планове.

Изпращаме 2014 година с удовлетворение за свършената работа, за новите проекти, които реализирахме в полза на Бургас, но и с тъга заради човешките жертви, които дадохме при катастрофалните наводнения през есента.

2014-та бе година на промени, катаклизми, изпитания. Това, че им устояхме, ме изпълва с вяра, че ни очакват по-добри дни. Дни на щастие, просперитет и благоденствие.

Нека посрещнем Коледа край пълната трапеза заедно с най-близките си хора, но не с надежда, а с вяра в по-доброто бъдеще, защото заедно ние вече започнахме да го сбъдваме! Желая Ви здраве, щастие и благополучие!

И нека отново посрещнем Новата година заедно на площад “Тройката”. Празничният концерт започва на 31 декември от 22.30 часа. Ще се веселим заедно с Васил Найденов, Ice Cream, Тончо Токмакчиев, Георги Дюлгеров, ПФА “Странджа”. Очаквам ви на площада!

Димитър Николов

Кмет на Община Бургас


Напиши коментар

Вашата електронна поща няма да бъде публикувана . Задължителните полета са маркирани. *

Без монтаж

Глас Народен

Коя партия/коалиция ще подкрепите на 11 юли?

View Results

Зареждане ... Зареждане ...

Архив

Новини по e-mail

Абонирай се сега