Бургас, ИЗБОРИ 2017, Политика, Топ новини

Диана Саватева към журналистите: Ще бъда представител на нашата гилдия в Парламента (ВИДЕО)

0

Известната бургаска журналистка Диана Саватева каза пред своите колеги, че за нея ще бъде чест да ги представлява в Парламента. Това се случи по време на представянето на листата на ГЕРБ в Бургас.

“Аз съм част от журналистическата гилдия на Бургас повече от 20 години и включването ми в листата на ГЕРБ, като представител на гражданската квота, го приемам като оценка за влиянието на бургаските медии.”, каза още Саватева.

Сигурността на границите на България е сред приоритетите на кандидатите за народни представители от  ГЕРБ Бургас, затова те ще предложат по-строги наказания, по-конкретно ефективни присъди, за т.нар. каналджии – хората, които превеждат през границата мигранти, организират трафика  им вътре в страната или подпомагат това. 

Бургаските депутати ще предложат отпадането на условните присъди за каналджии. Саватева, която е част от листата на ГЕРБ от гражданската квота, подкрепя и работата по създаване на филиал на Художествената академия, за който е предвидено място в новата Магазия до Морска гара.

“Разчитам на вашата добра енергия. Аз съм една от вас!”, с това завърши изказването пред журналистите Диана Саватева

 


Напиши коментар

Вашата електронна поща няма да бъде публикувана . Задължителните полета са маркирани. *

Без монтаж

Глас Народен

Коя партия/коалиция ще подкрепите на 11 юли?

View Results

Зареждане ... Зареждане ...

Архив

Новини по e-mail

Абонирай се сега