Област Бургас, Политика, Топ новини

Десният кандидат Димитър Петров се срещна с граждани в Средец

0

Кандидатът за депутат от ГЕРБ-СДС Бургас Димитър Петров посети Община Средец. В срещата с граждани участваха още кметът на Община Средец Иван Жабов, както и останалите кандидати от листата на коалицията Жечо Станков, доц. Драгомир Стефанов и Димитър Бойчев.

В своето изказване кандидатът на СДС Петров подчерта, че е от изключителна важност бизнеса да работи спокойно след коронакризата. За целта е нужно да се сформира стабилно дясно правителство, което да направи такива реформи, които ще облекчат административната и данъчна тежест за бизнеса и гражданите.

Димитър Петров обяви, че сред приоритетите му е ревизия, премахване или облекчаване на поне 50% от регулаторните и/или административните режими, които тормозят гражданите и бизнеса.

“Трябва да сложим край на безкрайните проверки, които затрудняват най-вече малкия и среден бизнес. Вместо да се мисли за инвестиции, за разширяване, бизнесът мисли какви нови и нови изисквания да изпълнява, за да не попадне под ударите на някой регулатор.”, написа в свой пост в социалните мрежи Петров.


Напиши коментар

Вашата електронна поща няма да бъде публикувана . Задължителните полета са маркирани. *

Без монтаж

Глас Народен

Коя партия/коалиция ще подкрепите на 11 юли?

View Results

Зареждане ... Зареждане ...

Архив

Новини по e-mail

Абонирай се сега