Бургас, Политика

Депутатите от ГЕРБ-Бургас с участие в парламентарни комисии, двама от тях избрани за заместник-председатели

0

На редовно заседание на Народното събрание, бяха гласувани окончателно всички комисиите, в част от които ще заседават депутатите от ПП ГЕРБ. Висока оценка за работата на народни представители от партията от Бургас са двете заместник-председателски места.

Областният лидер на партията за Бургас Димитър Бойчев отново ще бъде член на парламентарната комисия по икономика и туризъм, както и на тази по енергетика. Иван Вълков бе избран за зам.-председател на Комисията по транспорт, информационни технологии и съобщения. Той ще участва и в Комисията по околна среда и водите.

След като бе избрана за член на временната комисия по бюджет, Диана Йорданова ще бъде зам.-председател на Комисията по бюджет и финанси. Единствената дама в групата на бургаските депутати от ГЕРБ ще участва и като член в Комисия за наблюдение на дейността на Държавната комисия за енергийно и водно регулиране (ДКЕВР)

Семир Абу Мелих отново е включен в парламентарната комисия по здравеопазване, той запазва и членството си в тази по външна политика.

Румен Желев ще бъде член на Комисията по земеделие и храни.


Напиши коментар

Вашата електронна поща няма да бъде публикувана . Задължителните полета са маркирани. *

Без монтаж

Глас Народен

Коя партия/коалиция ще подкрепите на 11 юли?

View Results

Зареждане ... Зареждане ...

Архив

Новини по e-mail

Абонирай се сега