Бизнес, Бургас, Общество, Топ новини

„Ден на отворените врати“ този петък в Съдърланд

0

Съдърланд Глобъл Сървисиз Бургас организира „Ден на отворените врати“ този петък (7-ми октомври) на който всички хора, които проявяват интерес към компанията ще могат да зададат своите въпроси и да получат конкретни отговори от отдел „Подбор на персонал“. Гостите ще могат да разгледат офиса и работната среда, която Съдърланд предоставя на всички свои служители.

В началото на седмицата глобалният аутсорсинг лидер отново стартира програма си “Бургас от есента до пролетта – работа след края на летния сезон“. Тя е изцяло насочена към ангажираните в летния туристически бизнес в морски градове като Бургас и Варна, които да останат или да се преместят да работят в Бургас, без да се налага да търсят работа в зимните курорти или да са безработни след края на летния сезон.

съдърланд бизнес млади хора

По време на „Деня на отворените врати“ ще бъде разяснявана и програмата за релокация, която предлагат от компанията. Тя е свързана с покриването на разходи, които дават възможност на всички бъдещи служители, които не живеят в Бургас, но желаят да работят в компанията, да се преместят в града.

съдърланд александър милев

Всички желаещи да разберат повече за Академия за повишаване нивото на владеене на немски език, която организират от Съдърланд също ще могат да получат допълнителна информация. Следващата група е с начална дата 10-ти октомври.

Служителите от отдел „Подбор на персонала“ ще разясняват и социалните пакети, които Съдърланд предоставя на служителите си. Сред основните неща са не само високото заплащане и отличните условия за работа, почивка и развлечение, но и различните социални придобивки като социално осигуряване, допълнително здравно осигуряване, допълнителна застраховка, ваучери за храна, отстъпки в магазините в мола и др.

Как може да се свържете с тях:

Mall Galleria, 2 етаж, Бургас

Телефон: 056 590 128;

www.sutherlandglobal.bg ;

https://www.jobs.bg/company/97372 ;

https://www.facebook.com/SutherlandGlobalServicesBulgaria/?fref=ts


Напиши коментар

Вашата електронна поща няма да бъде публикувана . Задължителните полета са маркирани. *

Без монтаж

Глас Народен

Коя партия/коалиция ще подкрепите на 11 юли?

View Results

Зареждане ... Зареждане ...

Архив

Новини по e-mail

Абонирай се сега