Бургас, Политика, Топ новини

Демократична България-Бургас се регистрира за изборите с нагласата за три депутатски места

0

Демократична България-Бургас регистрира днес в Регионалната избирателна комисия своята листа за парламентарните избори на 11 юли. От партията заявиха, че в нея няма сериозни промени, а водещите места остават същите като при подредбата на листата за изминалия вот през април. Водач за Бургас отново ще бъде Ивайло Мирчев, втори е Димитър Найденов, след него се нареждат Даниела Божинова и Весела Райкова.

“Във водещите места запазваме състава от пролетта, защото резултатите показаха, че е доста успешен. Разлика сега е, че имаме ясна заявка за три депутатски места от Бургас. Това показват нашите предварителни отчети и се надявам да оправдаем очакванията”, заяви Димитър Найденов.

Според него е възможно след изборите на 11 юли да бъде съставено правителство, а от Демократична България са дали ясна заявка, че са готови да участват в едно бъде управление, съставено от партии в опозицията. 

Той се надява на една по-положителна кампания на фона на всички злоупотреби, които са станали обществено достояние по време на сегашния служебен кабинет. 

“Всички сигнали, които пуснахме като обществено достояние, се оказаха истина. Затова сега ще заложим не на разкрития, а на една кампания с отправен поглед към бъдещето”, коментира още Найденов. 

 

 


Напиши коментар

Вашата електронна поща няма да бъде публикувана . Задължителните полета са маркирани. *

Без монтаж

Глас Народен

Коя партия/коалиция ще подкрепите на 11 юли?

View Results

Зареждане ... Зареждане ...

Архив

Новини по e-mail

Абонирай се сега