Бургас, Политика

Делегация от Кралство Йордания посети област Бургас

0

Областният управител на област Бургас Вълчо Чолаков и зам.кметът на Бургас Атанаска Николова представиха възможностите за инвестиции в региона по време на среща с делегация от Йордания.

„Област Бургас работи усилено за привличането на нови инвеститори. Регионът е един от най-бързо развиващите се в последните години. Както аз, така и кметовете на общини, сме на разположение непрекъснато и имаме готовност да съдействаме на всички решили да инвестират тук. Работим за развитието на индустриални зони, подготвя се проект за ново карго летище край Бургас, целта ни е да утвърдим областта като привлекателно и подходящо място за тези, които търсят нови възможности за своя бизнес.“ – каза областният управител Вълчо Чолаков .

Във визитата участваха почетният консул на Кралство Йордания в България доктор Хасан ал Бармауи, областният управител на Джараш Фарук ал Каби, кметът на община Борма – Салих Бармауи и съветникът на министъра на туризма Живко Табаков.

Домакините получиха покана за посещение на българска делегация в Кралството, където да бъдат продължени разговорите за сътрудничество в сферите на инвестиции, културата и туризма.


Напиши коментар

Вашата електронна поща няма да бъде публикувана . Задължителните полета са маркирани. *

Без монтаж

Глас Народен

Коя партия/коалиция ще подкрепите на 11 юли?

View Results

Зареждане ... Зареждане ...

Архив

Новини по e-mail

Абонирай се сега