Бургас, Общество

Децата от детска ясла „Бургаско детство” спортуваха с мама и татко

0

При голям интерес, много емоции и спортен дух премина състезанието “Спортувам с мама и татко”, организирано от Детска ясла №1 и Община Бургас. Събитието се проведе на 8 април в спортна зала “Бойчо Брънзов”.

Старт на състезанието дадоха г-жа Веселина Деведжиева – началник отдел “Спорт, превенции и младежки дейности” и Цветелина Рандева – говорител на Областна дирекция на МВР Бургас.

Малчуганите се състезаваха в три отбора – “Калинка”, “Слънчице” и “Златна рибка”, заедно с мама и татко. Децата показаха своите двигателни умения, усвоени по време на организираните занимания по физкултура в детската ясла. Смело “преминаваха по мостчето”, “плуваха като рибки”, провираха се през обръчи и тунелчета като мишленца и ритаха топка като истински футболисти.

Заснеманкйхе

Много емоции предизвикаха игрите за мама и татко “Лимбо” и “Да нахраним мама”. Водеща на празника бе актрисата Невена Цанева, която с помощта на клоуна Бобчо забавлява децата и всички присъстващи.

Накрая малките спортисти получиха медали, купи и грамоти.

Директорът на Детска ясла № 1 г-жа Кисьова благодари на всички, които допринасоха за реализирането на този спортен празник.

 


Напиши коментар

Вашата електронна поща няма да бъде публикувана . Задължителните полета са маркирани. *

Без монтаж

Глас Народен

Коя партия/коалиция ще подкрепите на 11 юли?

View Results

Зареждане ... Зареждане ...

Архив

Новини по e-mail

Абонирай се сега