Бургас, Общество

Деца изработват дигитални илюстрации на любими герои

0

РобоКидс и детската книжка “Фрък” организират  безплатен демо час за курса по дигитална илюстрация за деца над 10 години  “Направи си сам плакат с любим герой от Brawl Stars” в петък, 16 август, от 16:00ч на ул. “Съединение” №5.

 

В този нов курс децата ще се научат на основни техники и похвати при създаване на векторна илюстрация докато правят любимия си герой от една от най-известните игри в момента “Brawl Stars”.  В края на курса децата ще направят свой уникален постер с техния герой и ще получат разпечатан плаката си заедно с няколко стикера с героя си.

Този безплатен демо час е подходящ за деца над 10 години. Местата са ограничени. Записвания само на приложените линкове или посочения телефон.

Повече информация на www.robotilnica.com ,  https://www.facebook.com/robokids.bghttps://www.facebook.com/frukbook/ или на телефон 0890 568 562.

 

Линк за записване за безплатния демо час: Направи си сам плакат с любим герой от Brawl Stars | Демо час 

Линк за записване за курса : Направи си сам плакат с любим герой от Brawl Stars | курс по дигитална илюстрация за деца от Фрък и РобоКидс в Бургас – лято 2019

Пълно инфо и програма на курса: Направи си сам плакат с любим герой от Brawl Stars | курс по дигитална илюстрация за деца от Фрък и РобоКидс в Бургас


Напиши коментар

Вашата електронна поща няма да бъде публикувана . Задължителните полета са маркирани. *

Без монтаж

Глас Народен

Кого бихте подкрепили за Кмет на Бургас на изборите?

View Results

Зареждане ... Зареждане ...

Архив

Новини по e-mail

Абонирай се сега