Бургас, Общество

Дебатьори от цялата страна се събират в Бургас

0

Бургас ще бъде домакин на Националния дебатьорски форум, който ще се проведе от 2 до 6 март.

Събитието е отворено за всички млади хора, а негов организатор е Асоциация “Дебати” – България.

През годините форумът се утвърди като една от най-търсените възможности от студенти, ученици и учители от цялата страна, които искат да подобрят уменията си за презентиране и говорене пред публика.

Дебатьорските групи ще бъдат създадени според броя на участниците. Те ще имат възможността да преминат обучения на български или английски език в студентски или ученически формат.

Асоциация “Дебати” – България ще осигури и полезни модули за учители и заинтересовани създатели на бъдещи клубове в страната.
Отделните обучения ще води екип от ерудирани български и международни треньори. Участниците във форума ще имат възможност да учат от международни светила в състезателните дебати, които ще им помагат да развиват своите умения.

В Националния дебатьорски форум ще се включат над 300 души. Различните модули ще се проведат в Бургаския свободен университет, ППМГ “Акад. Н. Обрешков”, ОУ “Ал. Г. Коджакафалията” и в Експозиционен център “Флора”.

Партньори на Националния дебатьорски форум са Община Бургас, Бургаският свободен университет, ППМГ “Акад. Н. Обрешков”, ОУ “Ал. Г. Коджакафалията” и Експозиционен център “Флора”.


Напиши коментар

Вашата електронна поща няма да бъде публикувана . Задължителните полета са маркирани. *

Без монтаж

Глас Народен

Коя партия/коалиция ще подкрепите на 11 юли?

View Results

Зареждане ... Зареждане ...

Архив

Новини по e-mail

Абонирай се сега