Vox Populi

“Да, България” е срещу Пеевски, но срещу Божков – нито веднъж

1

ПП “Да България” е повдигала темата Пеевски безброй пъти. Темата Басил Божков – нито веднъж. Експерти на “Да България” са подавали стотици сигнали срещу Пеевски. Срещу Васил Божков – нито един. В медиите на Прокопиев критичните публикации за Пеевски са стотици, а може би и хиляди. Критични публикации към Васил Божков няма, напротив – има само положителни.

Лесно проверими факти.

Сега, може и да сте “умни и красиви”, но със сигурност не сте обективни. Разбирате защо, нали?

Също така очевидно експерти и експертиза – нула, свободна воля на лидерите – нула, цялата организация работи по спуснати отвън теми и се ограничава само в тях. Иначе щяхте да забележите съществуването на Божков с прякор Черепа, нали?

Отделно санкциите показаха, че нямате монопол върху едно посолство, а в самото посолство тежестта на мнението ви е нула. Кръгла нула. Иначе или в доклада щеше да е само Пеевски, или вие щяхте да знаете и да скачате срещу Божков.

Но както казах, тежест – нула, доверие – нула.

 

за автора: Борис Марков е бивш лидер на СДС


1 Коментар

  1. Киро Киров юни 8, 2021 at 8:17 -  Отговор

    А не ви ли минава мисълта,че ако вземат да рият оборите на Божков,от всякъде ще изкачат ръководители на ГЕРБ , включително и Борисов. Докато връзките на Борисов и Пеевски са хипотетични, то тези с Божков са документирани.
    Извода е за мислещи.

Напиши коментар

Вашата електронна поща няма да бъде публикувана . Задължителните полета са маркирани. *

Без монтаж

Глас Народен

Коя партия/коалиция ще подкрепите на 11 юли?

View Results

Зареждане ... Зареждане ...

Архив

Новини по e-mail

Абонирай се сега