Политика

“Да, България” спешно стяга коалиция със Зелените и ДЕОС за изборите

0

“Да, България” ще се яви на вота през март като коалиция с партия “Зелените”. За да стане факт предизборния съюз формацията на Христо Иванов трябва да събере спешно днес над 3000 подписа за регистрация в ЦИК. Крайният срок изтича утре. 

На извънредно заседание Националният съвет на “Да, България!” реши да приеме предложението на Зелените за влизане в преговори за коалиция за участие в изборите. Зелените са доказали, че с принципност и последователност отстояват обществения интерес, за реформата на правораздавателната система, защитавайки българската природа от мафията и олигарсите, се казва в съобщение от пресцентъра на партията. Водят се преговори и за другия партньор в коалицията.

“Да, България!” ще се яви на изборите на 26 март като коалиция “Движение Да България”.

Активисти на партията излизат на улицата на 7 февруари в най-голямата гражданска акция за събиране на подписи. “След като мафията се опита да ни спре, това е единственият начин “Движение Да България” да се яви на изборите”, съобщават от пресцентъра на партията. 

“Скъпи съмишленици, излизаме на улицата. Усилията и ентусиазмът на всички ни могат да пометат всяко препятствие.

Нашите екипи от доброволци ще бъдат на пунктовете за събиране на подписи: от 8 часа в Бизнес парка (на езерото) и в подлеза на Софийския университет, и от 11.30 ч – Съдебна палата (ъгъла на бул. “Витоша” и ул. “Алабин”), метростанция “Сердика”.

Можем да победим #КОЙ с нашите подписи днес. След това ще го победим с нашите гласове”, се казва още в съобщението.


Напиши коментар

Вашата електронна поща няма да бъде публикувана . Задължителните полета са маркирани. *

Без монтаж

Глас Народен

Коя партия/коалиция ще подкрепите на 11 юли?

View Results

Зареждане ... Зареждане ...

Архив

Новини по e-mail

Абонирай се сега