Бургас, Крими, Топ новини

Четвърти ден приближен до Митьо Очите е в неизвестност

0

Вече четвърти ден няма никаква информация относно 28-годишния Юмер Мехмед. За последно бургазлията е бил видян на строителен обект в центъра на Бургас в ранния следобед на 4 август, след което следите му се губят. Мехмед има собствен бизнес, като е ръководил строителна бригада. Досега няма никакви улики за това какво се е случило във въпросния ден и къде е отишъл Мехмед. По информация на VoxBurgas.com тогава той е имал среща с човек, в чиято кола се е качил, но засега липсва яснота какво е станало в последствие. 

Името на Юмер е добре познато покрай делото срещу Димитър Желязков-Митьо Очите и групата му. Самият той също бе сред подсъдимите, като в началото на тази година му бе наложена от съда мярка за неотклонение “подписка” и бе пуснат на свобода. 

Негови близки разкриха пред медията ни, че Юмер Мехмед не им е споделял за някакви свои лични проблеми с някого, нито пък се е притеснявал, че ще му се случи нещо.  

С изминаване на времето и липсата на каквато и да е информация близките на Юмер се притесняват, че с бургазлията може да се е случило и най-лошото. 


Напиши коментар

Вашата електронна поща няма да бъде публикувана . Задължителните полета са маркирани. *

Без монтаж

Глас Народен

Коя партия/коалиция ще подкрепите на 11 юли?

View Results

Зареждане ... Зареждане ...

Архив

Новини по e-mail

Абонирай се сега