LifeStyle, Топ новини

Задава ли се чернокож Батман?

0

Светът на комиксите е толкова шарен и разнообразен, и това е само една от причините да го харесваме толкова много. Има си и всякакви герои с всякакви различни (и не чак толкова) суперсили.

Дори има и такива, които на практика не притежават никаква свръхестествена способност. Което въобще не им пречи да бъдат отново супергерои. А перфектният пример за такъв герой е Батман.

Очакваме с нетърпение да видим подготвяния за него филм, в който главната роля е за Робърт Патисън. Докато това се случи обаче, DC Comics има планове за Батман.

.

Според Hypebeast, конкурентите на Marvel ще представят нова версия на Батман, в която героят ще бъде чернокож, пише news.bg. Очаква се комиксът да излезе през 2020 г.

Вероятната причина за този ход е успехът на Майлс Моралес от “Спайдърмен: В Спайди Вселената”, който се превърна в първия чернокож Спайдърмен, макар и анимиран.

Голяма част от феновете приеха добре тази новина, като не закъсняха и шегите, че чернокожият Батман ще бъде спиран за проверки от полицията, което ще затрудни работата му.

VoxBurgas припомня, че се задава филм за чернокожата русалка Ариел.


Напиши коментар

Вашата електронна поща няма да бъде публикувана . Задължителните полета са маркирани. *

Без монтаж

Глас Народен

Кого бихте подкрепили за Кмет на Бургас на изборите?

View Results

Зареждане ... Зареждане ...

Архив

Новини по e-mail

Абонирай се сега