Бургас, Общество

Центърът за кариерно консултиране ще се включи в “Кандидатстудентска борса 2018”

0

Центърът за кариерно ориентиране към ЦПЛР-Бургас ще вземе участие в Кандидатстудентска борса 2018″, която ще се проведе на 16 и 17 март /петък и събота/ в Младежкия културен център.

В рамките на два поредни дни сертифицирани консултанти по международната програма GCDF ще предлагат безплатни индивидуални консултации на младежи, които все още не са сигурни каква кариера да изберат и към каква професия да се насочат.

Ще бъде предоставена и възможност за попълване на въпросник за образователно ориентиране на кандидат-студентите, който има за цел да подпомогне вземането на решение при избор на специалност в университет. Въпросникът оценява: професионални интереси, предпочитани дейности в полето на професионалните интереси, интелектуалните способности, културните интереси, а резултатите от него дават обективна оценка на силните и слабите страни, информация за уменията, за да може ученикът да вземе най-доброто решение по отношение на образователното и кариерното си развитие.

По време на изложението кандидат-студентите и всички интересуващи се ще получават актуална и подробна информация за условията за кандидатстване, прием, обучение, социално-битови условия, възможности за реализация след завършване на висшето образование и др.


Напиши коментар

Вашата електронна поща няма да бъде публикувана . Задължителните полета са маркирани. *

Без монтаж

Глас Народен

Коя партия/коалиция ще подкрепите на 11 юли?

View Results

Зареждане ... Зареждане ...

Архив

Новини по e-mail

Абонирай се сега