Бургас, Общество

Централен плаж официално открива сезона в сряда

0

Община Бургас и тази година ще бъде стопанин на градския Централен плаж. Тя ще се постарае след броени дни той отново да се превърне в гостоприемното и любимо на всички място, каквато слава придоби през последните няколко лета.

Централен плаж официално открива сезона на 1 юни. Дотогава предстои фино пресяване на пясъка и още една обработка против паразити. Както и в предишните години, Община Бургас осигурява за своите жители и гости 300 безплатни чадъра, 200 безплатни шезлонга, съблекални, тоалетни, душове, достъп за хора с увреждания, спасители и медицинско обслужване. Вече се обособяват отделните зони за спорт – 2 за волейбол, 2 за плажен тенис, 2 за плажен футбол. Централен плаж е също така любимо място за практикуване на сърф в няколко отделни разновидности. През лятото ще има интересни състезания във всеки от изброените спортове.

Всеизвестно е, че Централен плаж е една от най-горещите точки върху културната карта на Бургас. Следете новините в сайта – www.burgas.bg, за да разберете какви концерти и атрактивни събития от сферата на изкуството ще се проведат там през следващите месеци.


Напиши коментар

Вашата електронна поща няма да бъде публикувана . Задължителните полета са маркирани. *

Без монтаж

Глас Народен

Коя партия/коалиция ще подкрепите на 11 юли?

View Results

Зареждане ... Зареждане ...

Архив

Новини по e-mail

Абонирай се сега