Бургас, Култура, Общество, Топ новини

Бургаските тийнейджъри се редиха на опашки заради Емил Конрад (ВИДЕО и СНИМКИ)

0

Стотици бургаски тийнейджъри и млади хора се редиха на опашка пред книжарница “Хеликон” , за да се срещнат лично и да се снимат с влогъра Емил Конрад, който вчера представи дебютната си книга „Нещата, на които не ни учат в училище”.

Опашката от тийнейджъри, чакащи за автограф започна да се извива още в 11:00 ч. Към 13 ч., когато беше обявено и официалното начало на срещата с Емил, опашката се превърна в море от хора, а младежи имаше и по дърветата на площад “Тройката”.

Въпреки дългото чакане феновете на Емил останаха много доволни и щастливи от срещата с него. Негови фенки споделиха пред камерата на VoxBurgas, че той е много мил.

От бургаската книжарница разказаха, че книгата на влогарът “Нещата, на които не ни учат в училище” е една от най-продаваните. Подобна навалица от хора не се е случвала никога, споделят от Хеликон. За да представят книги в Бургас са идвали едни от най-известните български автори, но никой не се е радвал на такава голяма и вярна публика. И нещо повече – Емил Конрад дори не представи книгата си, а просто раздаваше автографи.

Тийнидолът Емил не просто не се измори да дава автографи, но и държеше да не остане фен без автограф или селфи.

Дори дъждът не спря младежите. Малко след 17:30 ч. те просто извадиха чадърите и продължаваха да чакат за среща с влогъра.


Напиши коментар

Вашата електронна поща няма да бъде публикувана . Задължителните полета са маркирани. *

Без монтаж

Глас Народен

Коя партия/коалиция ще подкрепите на 11 юли?

View Results

Зареждане ... Зареждане ...

Архив

Новини по e-mail

Абонирай се сега