Бургас, Политика, Топ новини

Бургаските реформатори се регистрираха за изборите (ВИДЕО)

1

Начело с водача на листата – Костадин Марков – реформаторите регистрираха бургаската си листа. Той бе придружен от втория в листата – Живко Табаков, който е областен лидер на “Движение България на гражданите”, представителя на СДС за Югоизточен регион Константин Райков, областния секретар на сините Тошко Иванов и Таня Ляпчева от ДСБ.

Изненадата в бургаската листа е влизането на лидера на Християндемократическата партия Ирина Репуц, която, по наша информация, се е отказала от второто място в Кърджали, за да вземе 6-тото в Бургас. Според наши източници, общото между Репуц и Бургас е професионалната и кариера като адвокат.

Марков отново заяви, че ще залагат на честността, нещо, което каза и в интервюто си от вчера във VoxBurgas. Живко Табаков бе категоричен, че целият Реформаторски блок стои зад водача на листата. Според Табаков евентуалното влизане на Марков в парламента ще допринесе до по-доброто развитие на града.

Зам.-кметът по строителството на Община Бургас призна, че след толкова “удари под кръста” вече е свикнал на подобен вид кампании. Костадин Марков подчерта, че реформаторите няма да използват подобни средства в кампанията.

“Реформаторският блок, неведнъж, е казвал, че няма да влиза под никаква форма в коалиция, съглашение, единодействие или каквото и да е с ДПС. Виж, към дясноцентриска коалиция трябва да се стремим, за да управляваме страната”, отговори водачът на листата на журналистически въпрос дали РБ ще влезе в дясноцентристко управление, което негласно е подкрепено от ДПС

Какво още казаха двамата представители на РБ-Бургас вижте във видеото:

 

Ето и пълната листа на Реформаторския блок:

1. Костадин Марков

2. Живко Табаков

3. д-р Георги Митев

4. Неджип Акиф

5. Константин Райков

6. Ирина Абаджиева – Репуц

7. Стоян Колев

8. Дойчо Дойчев

9. Валентин Люцканов

10. Татяна Михова

11. Мехмет Катърджъоглу

12. Вълчо Чолаков

13. Кирил Крушков

14. Тошко Йотов

15. Халил Рашид

16. Бориска Стоева

17. Илия Петков

18. Ивайло Ляхович

19. Стамен Стамов

20. Камелия Борисова

21. Светомира Димитрова

22. Стоян Грозев


Напиши коментар

Вашата електронна поща няма да бъде публикувана . Задължителните полета са маркирани. *

Без монтаж

Глас Народен

Коя партия/коалиция ще подкрепите на 11 юли?

View Results

Зареждане ... Зареждане ...

Архив

Новини по e-mail

Абонирай се сега