Бургас, Политика

Бургаските реформатори разясняват програмата за саниране на събрания на Домсъветите

1

Реформаторите в Бургас  са готови да консултират домоуправители, както и да присъстват на събрания  на собствениците в многофамилните жилищни  сгради. Целта е ясно и точно да се разяснява какви са условията по програмата за енергийна ефективност и  повече съседи да бъдат мотивирани да се включат в нея.

Тошко Иванов СДС

на снимката: Тошко Иванов

„Десетки граждани ни потърсиха след разяснителната среща, проведена от министъра на регионалното развитие  Лиляна Павлова в Бургас. Всички те не бяха разбрали  какви точно са условията по програмата и има ли смисъл да участват.

Според нас разяснителната кампания трябва да мотивира, а не да отказва хората от възможностите за безвъзмездно саниране. Точно за това сме готови да присъстваме на събранията в жилищните входове, когато се взима решение дали съседите ще участват в учредяването на сдружения на собствениците, както и да даваме консултации на домоуправители и съседи”, каза областният секретар на СДС-Бургас Тошко Иванов.

 

Групови консултации с домоуправители и заинтересувани лица ще се извършват всеки четвъртък, от 17.30 ч. в централата на СДС – Бургас, на ул. „Богориди” 34 след предварително записване. Желаещите да получат консултация по време на събранията на собствениците, трябва да се обадят на тел. 056 / 840 797. Kонсултации ще се провеждат и в централите на останалите партии от Реформаторския блок. В Движение „България на гражданите” те ще се извършват  от 10.00 до 18.00ч. на ул. „Фердинандова”  2 Б и на тел. 0892 / 282 506, а в ДСБ от 14:00  до 18.00 ч.  на ул.  „Емил де Лавеле” 4 и на тел. 056/ 834 254.

Във връзка с програмата за енергийна ефективност народният представител от Реформаторския блок Костадин Марков е внесъл писмен въпрос до министър Павлова- допустими ли са за финансиране мерки, които не предвиждат изграждането на единна отоплителна система.


Напиши коментар

Вашата електронна поща няма да бъде публикувана . Задължителните полета са маркирани. *

Без монтаж

Глас Народен

Коя партия/коалиция ще подкрепите на 11 юли?

View Results

Зареждане ... Зареждане ...

Архив

Новини по e-mail

Абонирай се сега