Бургас, Общество, Топ новини

Бургаските бременни и родители отново на училище.

0

Причината е третото издание на най-голямото специализирано училище за бременни и родители в Бургас – “Мама знае най-добре”.  За старт на лекционната програма за 2019 г. организаторите са заложили на две много важни теми, свързани с бременността и майчинството – “Женска консултация. Важни изследвания по време на бременността – превенция и скрининг” и  “Финансови помощи и обезщетения – правата на майките и бременните жени. Какво, къде и как”

Лектори на първата от поредицата лекции ще са завеждащият на родилното отделение към УМБАЛ Бургас – д-р Антонио Душепеев и Николина Козарева – началник -сектор “Майчинство и болнични” към НОИ. 

Освен полезна информация бъдещите и настоящи родители ще имат възможността да задават своите въпроси и да бъдат разгледани конкретно техните казуси. Лекциите ще се проведат на 12 януари (събота) от 10:30 часа в Смарт Център Бургас. 

Можете да заявите вашето присъствие като се обадите на тел. 0894406234 или 0883100044 или като изпратите e-mail на адрес mamaznae@adaptive.bg

Всички, записали се предварително, ще имат възможността да участват и в традиционната голяма томбола с награди. 

За новата година организаторите са подготвили много интересни теми, свързани с бременността и отглеждането на децата, както и срещи с изявени специалисти от цялата страна. 

Лекциите от училище за бременни и родители “Мама знае най-добре” са напълно безплатни. Повече информация за училището и предстоящите събития може да следите на фейсбук страницата – www.facebook.com/mamaznaenaidobre.


Напиши коментар

Вашата електронна поща няма да бъде публикувана . Задължителните полета са маркирани. *

Без монтаж

Глас Народен

Кого бихте подкрепили за Кмет на Бургас на изборите?

View Results

Зареждане ... Зареждане ...

Архив

Новини по e-mail

Абонирай се сега