Бургас, Политика, Топ новини

Бургаската структура на партията на Жан Виденов се регистрира за изборите

1

Повече млади хора, представители на различни съсловия и професии, хора с опит, както и бивши членове на БСП. Така определи листата си с депутати „Ляв съюз за чиста и свята република“ за Бургас Павел Маринов. Той е бивш областен управител, кандидат за кмет и бивш председател на БСП Бургас. А днес е водач на листата на лявата коалиция, чийто “архитект” е бившият премиер Жан Виденов. 

Днес „Ляв съюз за чиста и свята република“ регистрира в РИК Бургас своята листа с депутати за Парламентарните избори през юли.

“Имаме повече от необходимите депутати за попълване на листа за народни представители. Истината за социалната идея е в левия съюз, за бъдещето на България и на честните избори. Ще видим какво ще постигнем, но няма да спрем само с тях.

Стремим се да дадем възможност на всички, които имат социално мислене, отношение към истинската лява идея в България, да намерят място в политическия спектър, да могат да участват пряко в изборите и да продължат да го правят в бъдеще”, категоричен е Маринов. 

 

Източник: БНР Бургас 


1 Коментар

  1. Киро Киров юни 7, 2021 at 8:53 -  Отговор

    Тази коалиция ще бъде една от големите изненади на тези избори. По анализ ще изпревари БСП.

Напиши коментар

Вашата електронна поща няма да бъде публикувана . Задължителните полета са маркирани. *

Без монтаж

Глас Народен

Коя партия/коалиция ще подкрепите на 11 юли?

View Results

Зареждане ... Зареждане ...

Архив

Новини по e-mail

Абонирай се сега