Бургас, Култура, Общество, Топ новини

Бургас ще бъде домакин на Международен кулинарен фестивал

0

Международния кулинарен фестивал ще бъде на гости в Бургас на 14 май. Събитието ще се проведе в мол Galleria Burgas.

Международен кулинарен фестивал се организира от в партньорство от Министерство на туризма, GTC България, Кулинарна Академия HRC, Международен женски клуб и 17 чуждестранни посолства у нас, с цел кулинарните традиции, обичаи и многообразието на културите на света да бъде събрано по едно и също време в България

В рамките на фестивала се проведе е благотворителна кампания с участието на бургаски ученици и деца. Те  изработват сувенири и рисунки, които ще бъдат изложени на благотворителен базар.

Срещу символична сума от 3 лв.,посетителите ще могат да опитат и да се насладят на вкусовете на над 20 държави. Всички събрани средства от деня на фестивала, както и от детския благотворителен базар ще бъдат дарени на “Общински фонд за финансово подпомагане на двойки с репродуктивни проблеми от община Бургас”.

“Вярваме, че заедно можем и ще променим бъдещето за много двойки, които ще изпитат най-голямото щастие в живота си – да имат дете”,уверени са организаторите и канят всички желаещи да се включат в кампанията.


Напиши коментар

Вашата електронна поща няма да бъде публикувана . Задължителните полета са маркирани. *

Без монтаж

Глас Народен

Коя партия/коалиция ще подкрепите на 11 юли?

View Results

Зареждане ... Зареждане ...

Архив

Новини по e-mail

Абонирай се сега