Бизнес, Бургас

Бургас се включва в ограничаването на дигиталната пропаст в Югоизточна Европа

0

Община Бургас организира конференция на тема “Предизвикателствата пред публично-частните партньорства в сферата на широколентовата инфраструктура”.

Събитието се организира по проект “Подобряване на виртуална достъпност в Югоизточна Европа чрез съвместни инициативи, улесняващи внедряването на широколентови мрежи (SIVA)” и ще се проведе на 19.09.2014 г. (петък) от 13.30 ч. в зала “Петя Дубарова” на Културен център “Морско казино”.

Конференцията е насочена към широк кръг от заинтересовани страни – потребители, доставчици на широколентови услуги, неправителствени организации, строителни компании, общини, медии и други.

На събитието ще бъдат представени постигнатите на този етап резултатите по проект SIVA. Ще бъдат разяснени и демонстрирани някои от крайните продукти. Като логично продължение, участниците могат да се включат в дискусията за предизвикателствата при потенциалното изграждане на широколентова мрежа в община Бургас и в съставните й селища.

Проектът SIVA цели ограничаването на дигиталната пропаст в Югоизточна Европа чрез осигуряването на иновативни методи и намирането на решения за подобрението на достъпа до широколентови услуги. Той е финансиран от Оперативна програма “Югоизточна Европа” и съфинансиран от държавния бюджет.

За записване и информация: 0879 017 663 и incubatorbs@abv.bg – Бизнес инкубатор – Бургас.


Напиши коментар

Вашата електронна поща няма да бъде публикувана . Задължителните полета са маркирани. *

Без монтаж

Глас Народен

Коя партия/коалиция ще подкрепите на 11 юли?

View Results

Зареждане ... Зареждане ...

Архив

Новини по e-mail

Абонирай се сега