Бургас, Общество, Топ новини

Бургас се раздели с малкия си ангел Анна Мария

0

Детето, което обедини цял Бургас вече не е между нас. Малката и лъчезарна Анна Мария е починала вчера.

Тя страдаше от тежката болест “Сарком на Юинг”. След мащабна кампания на нейни съученици, приятели, бургазлии и непознати от всички краища на България бяха събрани средства за лечението на Ани. В последната фаза от нейното възстановяване бяха събрани и пари за присаждане на стволови клетки. За съжаление в края на миналата година състоянието на Ани се влоши и по спешност замина, за да се лекува в Турция.

Майката на Ани – Донка Гепова сподели пред VoxBurgas, че благодарение на добрите сърца на хората семейството е имало възможност да изпробва най-модерната техника и най-новите апарати за лечение. Това обаче не бе достатъчно.

“Ани вече е на едно по-добро място. Сигурна съм, че вече пее и танцува, защото тя беше такава.”, сподели майка й.

Тя изрази надежда, че останалите средства ще помогнат на други деца, че ще им дадат шанс, какъвто нейната дъщеричка не е имала.

“Искам да благодаря на нейните съученици, на двете училища, които организираха събития и събраха голяма част от средствата, на цял Бургас, на всички хора, които не я познаваха, но я подкрепиха.”, добави Донка.

Бургас ще изпрати Ани утре в 13:30 ч. в ритуалната зала на Бургаските гробища.

Екипът на VoxBurgas изразява своите най-дълбоки съболезнования на семейство Гепови. Сигурни сме, че Ани вече е на едно по-добро място.


Напиши коментар

Вашата електронна поща няма да бъде публикувана . Задължителните полета са маркирани. *

Без монтаж

Глас Народен

Кого бихте подкрепили за Кмет на Бургас на изборите?

View Results

Зареждане ... Зареждане ...

Архив

Новини по e-mail

Абонирай се сега