Бургас, Общество

„Бургас харесва младите” търси „Новото поколение предприемачи”

0

На 19 април от 19.00 часа в Младежки културен център – Бургас ще се проведе лекция на тема: “Новото поколение предприемачи”. Събитието е организирано от неправителствената организация “Start It Smart” съвместно с Община Бургас и е част от инициативата”Бургас харесва младите”, която се реализира с подкрепата на кмета Димитър Николов.

Лектор на събитието ще е Никола Янев – позитивен, мотивиран и амбициозен млад човек. Той е един от най-младите членове на “Start It Smart” и бързо се издига до президент на организацията. Създател e на Entrepreneur.bg –  българският портал за предприемачество, заради което само на 18 години е избран за “Пръв между равни” на първото издание на “40 до 40” – място където се отличават онези българи, които променят статуквото с работата си и вдъхновяват с идеите си.

 Присъстващите ще имат възможност да дискутират с  Никола за решенията, пред които живота поставя младите хора днес: да учат и работят  в чужбина или да останат тук. Той ще разкаже за неговия опит с предприемачеството и   какво е “стартъпа”.

Своят билет за участие може да регистрирате, напълно БЕЗПЛАТНО, тук.


Напиши коментар

Вашата електронна поща няма да бъде публикувана . Задължителните полета са маркирани. *

Без монтаж

Глас Народен

Коя партия/коалиция ще подкрепите на 11 юли?

View Results

Зареждане ... Зареждане ...

Архив

Новини по e-mail

Абонирай се сега