Бизнес

Българска компания отличена с две награди на престижното изложение Nord organic food fair

0

Българският производител на сурови биохрани Go4Raw получи две награди на престижното изложение Nord organic food fair. На събитието в Малмьо крекерите Go4Raw победиха в категорията „Best New Organic Special Diet Food (vegetarian, vegan, free-from)“, а барчетата на бранда грабнаха приза „Best New Organic Food Product“.

Двете отличия са спечелени в конкуренция с продукти на утвърдени компании с над 10-годишна история.

„Това е истински успех за компанията ни, тъй като Go4Raw e на пазара едва от година. Постижението обаче отваря врати на българските производители на органични продукти за излаз към все по-нарастващия пазар на Стария континент“, коментира Пламен Медаров – главен изпълнителен директор на Go4Raw.

Наградите са определени чрез гласуване от посетителите на експозицията. За двата дни на събитието близо 6 000 представители на био индустрията в Европа, предприемачи или свързани по друг начин със здравословния начин на живот, имаха възможността да оценят качествата на родните продукти.

Освен договорите за дистрибуция, производителите на Go4Raw се договориха за консултация и обмяна на кадри с водещи компании в бранша. „Радостен съм, че бизнесът оцени високото качество на Go4Raw. Докато в редица сфери от живота търсим експертиза от Европа, днес можем да се похвалим с модерен, здравословен продукт, който в чужбина сочат за пример“, заяви Медаров.

 

 

Източник: Мениджър


Напиши коментар

Вашата електронна поща няма да бъде публикувана . Задължителните полета са маркирани. *

Без монтаж

Глас Народен

Коя партия/коалиция ще подкрепите на 11 юли?

View Results

Зареждане ... Зареждане ...

Архив

Новини по e-mail

Абонирай се сега