Бизнес, Общество

„България Ер“ предлага до 50% отстъпка при покупка на втори билет

0

Всеки, който до 8 февруари включително закупи самолетен билет от „България Ер“ по някоя от директните дестинации на авиокомпанията, може да резервира втори билет за същия полет с от 30 до 50% отстъпка. Това обяви днес авиопревозвачът по повод наближаващия 14 февруари.

Сред линиите, по които намаленията са най-големи за втори двупосочен билет, са Виена (от 85 евро), Милано (от 75 евро), Москва (от 105 евро), Франкфурт (от 88 евро), Мадрид (от 103 евро) и Берлин (от 78 евро).

Всеки, който иска да подари на свой близък човек пътуване до някоя от директните дестинации на „България Ер“, може да резервира своите места чрез  обаждане или e-mail до Центъра за обслужване на клиенти на авиокомпанията, във всеки от офисите и представителствата й в България и чужбина, както и от турагентската мрежа. Промо билетите от кампанията трябва да бъдат използвани за пътувания, които са започнали до 30 юни.

В цената на всички самолетни билети се включват и редица удобства, които да направят пътуването още по-удобно – 1 бр. ръчен багаж до 10 кг, 1 дамска чанта/лаптоп, кетъринг на борда, както и безплатен check-in. 

 Economic.bg.


Напиши коментар

Вашата електронна поща няма да бъде публикувана . Задължителните полета са маркирани. *

Без монтаж

Глас Народен

Коя партия/коалиция ще подкрепите на 11 юли?

View Results

Зареждане ... Зареждане ...

Архив

Новини по e-mail

Абонирай се сега