Бургас, Общество, Топ новини

Бъдещи и настоящи майки на среща със специалисти от НОИ

0

Поводът е старта на новото издание на най-голямото училище за бременни и настоящи родители в Бургас – “Мама знае най-добре”. Специалисти от национално осигорителния институт ще запознаят бургаските майки с всички изисквания, срокове и документи, които ще са им необходими при стартирането на тяхното майчинство. Всеки ще може да зададе въпросите си и да получи персонален отговор свързан с казуса му. На срещата ще се обсъждат още и новостите свързани с повишенията и електронната регистрация за справки в системата. 

Срещата е част от първото издание за 2018 на училището за бременни и родите и ще се проведе на 13 януари (събота) от 10:00 часа в сградата на Триа Сити Център в Бистро Рома на партерния етаж. 

Освен темата за финансовите помощи и обезщетения по време и след бременността, майките ще получат и ценни съвети за женска консултация – важни изследвания по време на бременността – превенция и скрининг лично то завеждащия на родилното отделение на УМБАЛ Бургас – д-р Антонио Душепеев.

Организаторите са подготвили и томбола с награди, както и подаръци за всеки записал се предварително за участите. 

Може да регистрирате своето участие като се обадите на тел. 0894406234 или 0883100044 или да пишете на e-mail: mamaznae@adaptive.bg

Лекциите от училище за бременни и родители “Мама знае най-добре” са напълно безплатни.

От екипа на училището обещават през новата 2018 година много интересни теми и срещи, който да са от полза на бургаските семейства. Всеки който иска да предложи тема на училището може да го направи на фейсбук страницата Училище за бременни и родители “Мама знае най-добре” 

 


Напиши коментар

Вашата електронна поща няма да бъде публикувана . Задължителните полета са маркирани. *

Без монтаж

Глас Народен

Коя партия/коалиция ще подкрепите на 11 юли?

View Results

Зареждане ... Зареждане ...

Архив

Новини по e-mail

Абонирай се сега