Бургас, Политика, Топ новини

БСП откри с концерт кампанията си в Бургас

0

Коалиция „БСП за България” откри предизборната си кампания в Бургас с концерт и тържествено представяне на всеки от кандидатите за народни представители.

„Епохата ГЕРБ вече е зад нас. Епохата Борисов приключи“, каза дългогодишният депутат от БСП Петър Кънев, който според журналистическо разследване само за месец април тази година е получил 14 млн. лева от обществени поръчки, дадени му от правителството на ГЕРБ. Освен това през последните месеци той нашумя и с друга обществена поръчка за десетки милиони, която семейната му фирма е получила от правителството на ГЕРБ – за въвеждането на нови екостикери. Цената им се увеличава двойно и това ще ощети всички български шофьори.

„Това, което се случва през последните години погубва нашата родина. Рушат се базови ценности, върху които се изгражда държавността, върху които идва гордостта на българския народ, народ, известен със своята велика история, но уви с тъжно настояще. Виждам как година след година традиционни български ценности като грамотност, образованост, духовност и доброта към хората ерозират. Ето защо днес, заставайки пред Вас, осъзнавам напълно отговорността, която поемам. Реалността е това, което ме мотивира да се изправя пред това поредно предизвикателство в своя път”, каза от своя страна проф. д-р Юлия Йоргова-Форд, втора в листата на социалистите в морския град.

„Считам, че „БСП за България“ е силната и способна коалиция с можещи и знаещи хора. Тя може да доведе до успешен край битката, която започна на последните избори. Вярвам, че бъдещето на нашите деца и внуци, нашето оцеляване и благополучие, са в ръцете ни днес и сега. Нека изберем за младите хора пътя на знанието, пътя на самореализацията, на духовността, на благоденствието. Нека изберем сигурността, спокойнитето за по-възрастното поколение. Доверете ни се и на 11 юли гласувайте с бюлетина номер четири “,  беше емоционална в словото си проф. д-р Юлия Йоргова.

„Аз съм един от Вас, един от хората, на които ГЕРБ се опита да отнеме настоящето. Един от хората, принудени да живеем в корупционна среда. Един от Вас, на когото беше обяснявано, че живее добре, но не го знае”, каза пред събралото се множество Тодор Байчев, чието име стои на трето място в листата.

„Освен честта да Ви представлявам, има привилегията да бъда част от един печеливш отбор, отбор, изграден от професионалисти, всеки в своята област – бизнес, администрацията, образование. Т.е. ние имаме хора, които могат да дават. Ние не искаме нищо от избирателите, напротив – ние им предлагаме ти простички неща. Първо – възстановяване на държавността по възможно най-добрия начин. Всеки един да чувства държавата не зад гърба си, напротив – пред него и държавата да го брани. Второ – тържество на закона. Законът да бъде еднакъв за всички и да не се прилага избирателно спрямо конкуренти. И трето – индустриализация на Бургаски регион“, категоричен беше Байчев.

„Нека не оставяме историята да бъде съдник на делата ни и да вземем съдбата си в свои ръце“, каза още той.

„Много е трудно да бъдат изведени лични приоритети в многообразието от натрупани проблеми в условията на политическа криза. В най- общ план ще насоча усилията си към подкрепа на проекти, свързани със законодателни инициативи, свързани с укрепване на българската държавност и борба със социалното неравенство”, заяви Андреана Премянова-Янкова, четвърта в листата.

„Смятам, че предизборната платформа на „БСП за България“ е една прекрасна основа за бъдещо управление на страната. Вярвам, че със специалистите, професионалистите, които имаме в листата, ние можем да постигнем успех“, каза още Андреана Премянова-Янкова.


Напиши коментар

Вашата електронна поща няма да бъде публикувана . Задължителните полета са маркирани. *

Без монтаж

Глас Народен

Коя партия/коалиция ще подкрепите на 11 юли?

View Results

Зареждане ... Зареждане ...

Архив

Новини по e-mail

Абонирай се сега