Бургас, Политика, Топ новини

БСП-Бургас с пет въпроса към министъра на транспорта (ВИДЕО)

0

На специална пресконференция представителите на БСП в Бургас Атанас Зафиров, Пенко Атанасов и областният лидер на червените Николай Тишев зададоха пет въпроса на служебния транспортен министър.

Питат го по кой критерий служебният министър на транспорта определя с кои хора да се среща за консултации и членството в ГЕРБ такъв критерий ли е? По какъв начин министър Ангелкова реши да смени Областният председател на БСП -Николай Тишев и на негово място да вкара Общински съветник от ГЕРБ- Диян Димов. И още, след като вече е факт, че общинският съветник Димов е яростен защитник на идеята за прехвърляне на собствеността на 1-во до 4-то корабно място от държавата на общината, не е ли конфликт на интереси – той да защитава интересите на държавата като член на борда на пристанището.

Атанас Зафиров бе категоричен, че отговори на тези въпроси няма да получи, но няма да спре да ги задава. Според него, “на крехките плещи” на Ангелкова е легнала тежката задача да “обезглави” една голяма част от поверените й ведомства.

Във видеото може да изгледате цялата пресконференция:


Напиши коментар

Вашата електронна поща няма да бъде публикувана . Задължителните полета са маркирани. *

Без монтаж

Глас Народен

Коя партия/коалиция ще подкрепите на 11 юли?

View Results

Зареждане ... Зареждане ...

Архив

Новини по e-mail

Абонирай се сега