Бургас, Политика, Топ новини

БСП-Бургас с автошествие срещу екостикерите*

0

Социалистите организират автошествие срещу въвеждането на физическите екостикери, които ще повишат цените на Годишните технически прегледи и ще утежнят семейния бюджет на стотици хиляди български семейства.

От червените редици недоволстват от въвеждането на стикерите, защото всичко може да е само електронно и да се спестят около 300 милиони на държавата и гражданите.

От партията дори са ядосани, че в схемата за въвеждането на тези стикери е замесен и техният депутат – Петър Кънев, чиято печатница е била и единствен кандидат за печатане на стикерите. Според социалистите става дума за задкулисна сделка между техния депутат и ГЕРБ, която ще бъде на гърба на народа.

Утре (1-ви май) бургаските социалисти се събират на автошествие срещу стикерите в 10 ч. на паркинга на Метро и призовават всички бургазлии да се включат срещу това безобразие…

 

 

*материалът е художествена измислица, публикувана във фейсбук от  Дончо Златев, който е член на НИС на СДС и от няколко седмици се бори срещу безсмисленото въвеждане на физически екостикери, които ще оскъпят ГТП за автомобили.


Напиши коментар

Вашата електронна поща няма да бъде публикувана . Задължителните полета са маркирани. *

Без монтаж

Глас Народен

Коя партия/коалиция ще подкрепите на 11 юли?

View Results

Зареждане ... Зареждане ...

Архив

Новини по e-mail

Абонирай се сега