Бургас, Политика, Топ новини

БСП-Бургас регистрира листата си за изборите с очакване за доста по-добър резултат

0

Представители на „БСП за България“ регистрираха в Районната избирателна комисия листата с кандидати за депутати на коалицията във 2- ри МИР – Бургас за участие в парламентарните избори, които ще се проведат на 11 юли.

Документацията бе входирана от водача инж. Петър Кънев, Юлия Йоргова – Форд, която е втора, Тодор Байчев, трети поред и Антон Коджабашев, който е на осмо място и е представител на партия “АБВ”. Заедно с кандидатите за народни представители в РИК бяха областният председател на социалистите в морския град Стойко Танков и общинският лидер на БСП – Бургас Живко Господинов.

“Както и на миналите парламентарни избори, така и сега ще заложим на спокойна и улегнала кампания. На измиалите избори ситуацията беше доста по-различна и предвид мерките срещу COVID-19 нямаше как да се срещаме с хората. Затова сега ще наблегнем на това. Разчитам на това, че и нашите опоненти ще направят коректна кампания, защото ударите под кръста не са хубаво нещо и много често имат обратен ефект”, каза пред VoxBurgas.com лидерът на листата на БСП в Бургас Петър Кънев.

По негови думи целта през бургаските социалисти ще е да спечелят отново 4 мандата. Единствената по-сериозна промяна в листата на БСП-Бургас сега е връщането на Николай Тишев в нея, но според Кънев това няма да доведе до много по-сериозни промени в положителен апскет за партията на 11 юли, когато е денят на вота. 

 

Снимка: архив

Напиши коментар

Вашата електронна поща няма да бъде публикувана . Задължителните полета са маркирани. *

Без монтаж

Глас Народен

Коя партия/коалиция ще подкрепите на 11 юли?

View Results

Зареждане ... Зареждане ...

Архив

Новини по e-mail

Абонирай се сега