Бургас, Спорт, Топ новини

Братя Пулеви идват в Бургас за среща със своите почитатели

0

Братята Кубрат и Тервел Пулеви ще гостуват в Бургас тази неделя, научи VoxBurgas.com. Те ще посетят в 11:00 часа спортен център „Аякс“ по покана на едноименния боксов клуб с треньор Милен Паунов. Двамата ще се срещнат със своите почитатели, които ще имат възможността да се снимат, разговарят или вземат автограф от именитите родни боксьори.

„Причината да поканим братя Пулеви е големият интерес, който има към тях в Бургас. Доста момчета, които тренират при нас, са вдъхновени именно от Кубрат и Тервел. Щастливи сме от факта, че толкова успешни и популярни боксьори ще гостуват на нашия клуб „Аякс“ и ще се запознаят с условията, в които провеждаме нашите тренировки“, заяви пред медията ни инициаторът на събитието Милен Паунов.

Паунов е приятел с Пулеви, с тях той е бил съотборник в НСА, ходили са заедно по лагери, а на два пъти бургазлията се е изправял в боксови двубои срещу Кубрат.

Тервел е заявил пред негови близки, че не изключва възможността един ден да проведе своя среща в Бургас, като идеята е била е била коментира още от преди. По-малкият от братята ще се бие през септември във Варна срещу непобеден противник, а до момента повече подробности около галавечерта не се споменават, тъй като нещата не са на 100% сигурни.


Напиши коментар

Вашата електронна поща няма да бъде публикувана . Задължителните полета са маркирани. *

Без монтаж

Глас Народен

Коя партия/коалиция ще подкрепите на 11 юли?

View Results

Зареждане ... Зареждане ...

Архив

Новини по e-mail

Абонирай се сега