Бургас, Общество, Политика, Топ новини

Борисов откри „Борисовата градина“, Флората и кандидатира Николов за кмет

0

Премиерът Бойко Борисов, президентът на Нефтена компания „ЛУКОЙЛ“ Вагит Алекперов и кметът Димитър Николов бяха сред първите посетители на обновената Борисова градина в Бургас.

Основните строителни дейности там приключиха вчера и от днес това прекрасно парково пространство е отново отворено за жителите на к-с „Възраждане“. Кметът обяви, че от „ЛУКОЙЛ“ ще инвестират средства в изграждането на нова и модерна детска площадка и в к-с „Меден рудник“.

Освен това лидерът на ГЕРБ октри и новия експозиционен център „Флора – Бургас“. Модерната, многофункционална и красива „Флора“ отвори врати в 14:30 часа.

По време на откриването премиерът обяви и кандидатурата на Димитър Николов за трети мандат като кмет на Бургас. Новината не бе изненадваща, но все пак сложи край на проточилите се с месеци медийни и обществени спекулации по тази тема.

„Кандидатурата на Димитър Николов бе издигната от бургаската структура и аз съм длъжен да я подкрепя. А решението дали Николов ще се кандидатира наесен е в неговите ръце”, заяви Борисов.

 


Напиши коментар

Вашата електронна поща няма да бъде публикувана . Задължителните полета са маркирани. *

Без монтаж

Глас Народен

Кого бихте подкрепили за Кмет на Бургас на изборите?

View Results

Зареждане ... Зареждане ...

Архив

Новини по e-mail

Абонирай се сега