Политика, Югоизточен регион

Бивша кандидатка за ОбС-съветник в Приморско прави фурор на изборите за депутати в Сливен

0

Въпреки че листата на “Изправи се! Мутри вън!” не реализира мандат в Сливен, то тя направи 6,37%, което е втори резултат на коалицията в цяла България. Изпреварва ги единствено област Кюстендил с 6,51%, откъдето е и емблемата на коалицията Мая Манолова.

Изключителен интерес се наблюдаваше и към инж. технолог Ваня Проданова, който не бе водач на листата, но показа най-добър преференциален резултат извън участниците в спечелилите мандат партии и коалиции.

В обръщението си към гласоподавателите, Ваня Проданова благодари за подкрепата и ясно посочи своите бъдещи цели, към които ще се стреми и в чиято полза ще работи:

„Скъпи приятели,

Благодаря Ви за подкрепата! Благодаря, че не останахте безразлични, а изразихте своята гражданска позиция! Благодаря, че подкрепихте с вота си общата ни кауза децата ни да се хранят по-здравословно в учебните заведения, да растат здрави, за да имат бъдещето, което заслужават! Вашата подкрепа ме изпълва с радост и ме мотивира да продължаваме заедно да градим едно по-светло бъдеще за нашите деца. Нека всички заедно, учители, родители, специалисти да възпитаме поколение на здрави, успешни и мотивирани българи!

Благодаря за подкрепата от името на всички кандидати за народни представители на „Изправи се! Мутри вън!“ от област Сливен!“.

През 2019 година на местните избори Ваня Проданова бе кандидат за общински съветник от листата на СДС, а преди това се впусна и в битката за кметското място на приморското село Ясна поляна. 


Напиши коментар

Вашата електронна поща няма да бъде публикувана . Задължителните полета са маркирани. *

Без монтаж

Глас Народен

Коя партия/коалиция ще подкрепите на 11 юли?

View Results

Зареждане ... Зареждане ...

Архив

Новини по e-mail

Абонирай се сега