Бургас, Общество

Бивш шеф в Даймлер АГ/Мерцедес-Бенц ще води лекция в БСУ

0

Бургаският свободен университет ще посрещне дългогодишния директор на човешките ресурси на Даймлер АГ/ Мерцедес-Бенц  Вилфрид Швен, който ще изнесе лекция на тема „Лидерство чрез цели”.

Събитието е организирано за преподаватели от Центъра по икономически и управленски науки към БСУ и от Центъра по юридически науки към БСУ.

Швен е работил 34 години в звената за управление на човешките ресурси, както на отделни заводи, така и в централата на корпорацията Даймлер. През последните 13 години от този период той е Директор на човешките ресурси в завода за Мерцедес-Бенц в Хамбург. Над 10 години Швен е лектор и консултант по управление на промяната, инструменти за лидерство, методи за интегриране на служителите в развитието на компанията.

Преподавал е в университетите на Хамбург, Люнбург, Кьолн, Мекленбург – Предна Померания. Консултирал е и е обучавал работодателски организации в Естония, Латвия, Литва, България, Унгария, Румъния, Азербайджан, Грузия и Армения.

Лекцията на Вилфрид Швен ще бъде на английски език и ще се проведе на 19 септември от 10.00 ч. в Конферентен център 2 на БСУ.


Напиши коментар

Вашата електронна поща няма да бъде публикувана . Задължителните полета са маркирани. *

Без монтаж

Глас Народен

Коя партия/коалиция ще подкрепите на 11 юли?

View Results

Зареждане ... Зареждане ...

Архив

Новини по e-mail

Абонирай се сега