Бургас, Култура, Общество, Топ новини

Бирфестът в “Минерални бани” ви очаква и днес

0

Днес, неделя, е вторият и последен ден от първото издание на METALHEAD BEER FEST. Истинско предизвикателство беше за организаторите да обслужат всички посетители вчера, тъй като интересът надмина предварителните очаквания, и да се справят с настроенията на времето – дъжд и ураганен вятър в рамките на трийсетина инфарктни минути. Но всичко мина добре, отзивите са положителни, а новият фестивален ден стартира при следната програма:

 

12.00 – Hand made market;

12.00 – Игри и демонстрации на ръгби клуб “Моряците”;

14.00 – Начало на бирените дегустации от 10 български, крафт пивоварни;

15.00 – Детски хепънинг с работилница за слайм, рисуване с флумастери, рисуване с тебешири на асфалт, кът с игри и други;

18.00 – 19.30 – Сцена – група G.A.N.G;

20.00- 21.30 – Сцена – група Saltfield.

 

Фетстивалът предлага богато разнообразие от крафт бира, рок музика, арт работилници и забавления за деца. Организатори на събитието са пивоварната METALHEAD BREWERY и Община Бургас. Можете да стигнете до парк “Минерални бани” с градски транспорт, автобус №3. Но планирайте добре отиването и връщането си, тъй като днес е неделя и автобусите са през час. Тук можете да разгледате маршрута и разписанието на тройката:

http://burgasbus.info/burgasbus/?page_id=5680

Нека родителите не оставят децата си без надзор във фестивалната зона, тъй като местността все пак е гориста. И внимавайте да не предизвикате пожар с незагасена цигара!


Напиши коментар

Вашата електронна поща няма да бъде публикувана . Задължителните полета са маркирани. *

Без монтаж

Глас Народен

Коя партия/коалиция ще подкрепите на 11 юли?

View Results

Зареждане ... Зареждане ...

Архив

Новини по e-mail

Абонирай се сега