Бургас, Общество

Без проблеми започна кампанията за електронно записване в детските градини

0

Без проблеми стартира кампанията за електронно записване в детските градини, яслите и подготвителните групи в училищата в Бургас.
Повече информация за кампанията може да откриете тук: http://www.dzburgas.org/

Подаването на заявления в сайта на Община Бургас започна в 08:00 часа. За първите 5 минути бяха направени над 1000 регистрации, а до 09:30 часа те нараснаха до 2386.
Процесът на регистрация продължава до 21 април. Резултатите от първото класиране ще бъдат обявени на 2 май, а от 3 до 16 май родителите може да подават декларации за записване на децата в заведенията, в които са приети.
Резултатите след приема на първо класиране и свободните места ще бъдат оповестени на 19 май, а на 31 май ще бъде обявено второто класиране от кампанията.
Третото класиране ще приключи на 20 юни. Родителите може да се информират за всичко, което ги интересува, от електронната страница на системата за прием. Подробности за кампанията ще бъдат публикувани в раздел “Етапи”.
Община Бургас въведе системата за електронно записване в детските градини и яслите през 2012 година. Тя е едно удобство за родителите, които спестяват време при подаването на документите.
През 2013-та стартира и електронното записване в първи клас, като проектът на Община Бургас е пилотен за страната. Тази година кампанията за прием в училищата ще започне на 15 май.


Напиши коментар

Вашата електронна поща няма да бъде публикувана . Задължителните полета са маркирани. *

Без монтаж

Глас Народен

Коя партия/коалиция ще подкрепите на 11 юли?

View Results

Зареждане ... Зареждане ...

Архив

Новини по e-mail

Абонирай се сега